woensdag 31 december 2014

Verander de wereld begin bij jezelf
Voorbeeld van een alleenstaande mama (papa mag ook) met 2 kids, een meisje van 10 en een baby-jongetje. De mama heeft een vriend, die zo'n 150km verderop woont. Na een bezoekje aan de vriend met de kids is ze spullenboel vergeten. Dat moet opgehaald worden.

Ik ga je 2 situaties laten zien, die totaal verschillen van elkaar en laat je kijken naar wezenlijk natuurlijk samen leven en een situatie waarbij niet samen geleefd wordt:
1) Nu heeft de alleenstaande mama een lieve buurman die thuisonderwijs geeft aan zijn 3 kids. De alleenstaande mama vraagt de lieve buurman of haar kids gedurende haar afwezigheid bij hem mogen zijn. Ze is toch wel zo'n 4-5 uur van huis. Het baby-jongetje moet gevoed en een schone luier, het meisje heeft een lunch nodig. Het is een zelfstandig meisje en kan best al wel goed voor zichzelf zorgen, dat heeft de mama al overgedragen. Maar 4-5 uur alleen zijn met baby-broertje is wel heel lang. Ja natuurlijk wil lieve buurman de kids opnemen tijdens de afwezigheid van de mama. Mama gaat in alle rust en vertrouwen haar ding doen in de wetenschap dat haar kids goed verzorgd zijn
2) Nu heeft de alleen staande mama geen lieve buurman die beschikbaar is, tante werkt en ook goede vriendin werkt en heeft haar kids in de kinderopvang. Buurman is wel thuis, maar niet echt beschikbaar. Tja wat nu? Haar dochter van 10 is een zelfstandige meid en is ook wel gewend al om baby-broertje de fles te geven. Een boterham smeren voor haarzelf lukt ook nog wel. Maar ja, 4-5 is wel lang van huis. Een innerlijke stijd en ze ziet geen andere uitgang dan haar kids alleen achter te laten. Dan op een goed moment rent 10jarig meisje naar de buurman en die belt de politie, want zijn (#$%^&&***) buurvrouw heeft haar kids alleen achter gelaten. Hoe kan ze? Politie komt samen met mensen van bjz en halen de kids weg bij de buurman. Na een paar uur komt de mama thuis en hoort tot haar grote ontstellende schrik dat haar kids weggehaald zijn bij haar. Dit is het begin van een strijd tegen het corporate en corrupte systeem ingebed binnen verdeel en heers staat Nederland BV.

Zie je het onderscheid tussen situatie 1) en 2)? Wat was nou de aanleiding om de kids weg te halen? Hoe kon dit gebeuren?
De reden wordt naar het systeem verlegd, naar de corrupte politie-agent etc.

Maar is dat wel zo? Nee er speelde iets anders wat er aan vooraf ging, iets heel anders! DAAR ligt de oplossing. En dan uiteindelijk lost de corruptie vanzelf op... Niet door het buiten jezelf neer te leggen naar het corrupte systeem, maar het helemaal naar jezelf toe te halen.

Was er samen geleefd met de mama van het 10jarig meisje en haar baby-broertje dan waren ze NIET uit huis geroofd! De mama is verraden door haar eigen directe omgeving. Ze is letterlijk en feitelijk verraden in haar samen leven vanuit haar directe omgeving. DAAR ligt dus de oplossing en de corrupte systemen hebben geen vat meer.

Het antwoord is: samen leven en elkaar veiligheid en bescherming bieden. Was dat gebeurd bij de mama, was ze niet verraden door haar eigen directe omgeving, dan waren de kids niet geroofd!

Verander de wereld begin bij jezelf
Gedachten aan geweld ontstaan vanuit weerstand en verzet. Begrijpelijk en menselijk, maar niet de oplossing naar harmonieus samen leven vanuit transformatie. Die weg moet! afgelegd worden en kan niet afgedwongen worden, want dan is er geen sprake van transformatie maar opnieuw aansturing en beïnvloeding en machtsmisbruik/onderdrukking van buitenaf.
Simpelweg burgerarrestaties maakt de shit en onveiligheid vele malen groter nog dan nu het geval is. Opstanden maken de samenleving onveilig en bieden geen bescherming.


All Law - Narual Law - Universal Law
Ik sta voor een geheel andere invulling van 'rechtspreken' op basis van All Law - Natural Law - Universal Law. Zoals Brehon Law ooit werkte. Ofwel rechtskracht van binnenuit.

Wereldwijd is men wel bezig met bewustzijn brengen op All Law - Natural Law - Universal Law ofwel 'do no harm' (geweld en/of vergelding passen daar niet in). Het laten ontstaan van cirkels van Wijze Vrouwen en Mannen.

Ik nodig politiemannen, advocaten, en rechters (leraren en wie maar oren heeft om te horen en ogen om te zien uit om te verdiepen naar 'volwassenheid')
Voel je je aangeraakt door bovenstaande kijk dan via de link naar 'The New Earth Life Academy' (vrijelijk beschikbaar gesteld) verder.

Corporate handelsondernemingen/de corporaties doen ZELF niks: het zijn de mensen die iets doen als gevolg van eeuwenlange indoctrinatie en verdeel en heers technieken. Hier is AL bewustzijn op: niemand hoeft de geschiedenis te blijven herhalen.

Doe zelf het GOEDE en blijf weg bij het kwade. Leef met je familie sámen. Leef met je community sámen. Leef náást elkaar, biedt elkaar bescherming. Geef het voorbeeld. Laat ZIEN hoe het anders kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je bent van harte welkom te reageren op de teksten van mijn blog nadat je je hiervoor aangemeld hebt.

Ik wens je veel leesplezier en inspiratie van de teksten op mijn blog. Op mijn website www.hetbewustepad.nl vind je meer...

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.