Media vanuit Vrij en Onbelast(end) Samen Leven


Supporting websites for more deepening
Samenleefpioniers.nl (Nederlands)
Bestaansgeld en haar transmuterende betekenis (Nederlands)
Existence Money and her transmutating meaning (English) 

Conscious Living on our Mother Earth
Living in Abundance


We Are the New Earth (English)
We Accept the Child's Existence (Money) (English)
De nieuwe aarde leven (both Dutch and English)In 2018/9 gaan we toepassen wat we in 2017 aan fundament gelegd hebben
Dit doen we door middel van de Levenscirkel toe te passen.
 

In 2017 staat Ik-in-Wij en Collectieve Healing Centraal

Je kunt onder het menu 'Healing2017' kijken als je echt klaar bent met het 'oude', waardoor je voorbij bent aan allerlei verdedigings- en beschermingsmechanismen van de ongeheelde psyche, waarom je de dingen deed zoals je ze deed in je verleden tot nu toe in jouw leven als ouder, leraar, politicus, politieman, soldaat, of jongere, etc.

Ik reik je vanuit nieuw ontsloten gebied handvatten aan hoe je voorbij Persoonlijke Healing en de 'oude' patronen en programma's kunt gaan naar Collectieve Healing.

Wat zou er gebeuren als er GEEN regering zou zijn?

Het e-boek 'Als de regering ineens oplost' is vanaf 11 november 2019 vrijelijk beschikbaar als e-boek in pfd-vorm.We do not perceive a normal living together unfolding on Earth and we do not see it happening in 2016 either. I hope I am all wrong and humanity will awaken in 2016.

Of course you are invited to contribute to our Free Existence.


(Use google translate for text in English)


Op 13 januari 2015 hebben de Verleiders de betekenis van geld creatie in het groots op de publieke agenda weten te zetten. Het startsein werd gegeven tijdens De Wereld Draait Door. Heel mooi.
Hiermee raakte al het bewustzijn dat er bij iedereen persoonlijk al is, publiekelijk verbonden.

De publieke verbinding die op 13 januari werd gelegd lag echter nog in het oude. Dit betekent dat het proces en resultaat dat volgt ook weer een nieuwe versie van het oude zal zijn. Dit is natuurlijk niet wat je wilt.
Wat je wel wilt, is dat je zelf grip krijgt op jouw eigen denkbeelden over de betekenis van geld creatie. Het is dus geen optie meer om het on-bewuste pad van ‘publieke mensen’ hierin te volgen vanuit jouw televisie stoel, en te denken dat je hiermee ‘samen op weg bent naar een nieuw punt van bewustzijn’. Dit is niet de weg.

Je dient zelf onderscheidend vermogen op te bouwen, zodat
  • Je ten eerste voor jezelf heel helder hebt wat voor jou en jouw kinderen de betekenis van geld creatie moet zijn.
  • Waarna je kunt waarnemen of de publieke media en de regering nu werkelijk jou en jouw kinderen hierin faciliteren.
Sinds 2006 bieden we al openbaar en transparant grip op ieders eigen beelden. Ieders Stem is hierin al Opnieuw Gehoord. We hebben ieders oude denkbeelden al transparant laten transformeren. Je hoeft jezelf dus niet meer te verliezen in het proces dat nu in 2015 op gang zal komen.
We nodigen je uit om via dit Nieuwskanaal Ieders Stem Opnieuw Gehoord, jouw handvatten op te komen halen. Ze zijn vrij beschikbaar. Je kunt ze vervolgens zelf samen toepassen. Je kunt ook kiezen voor begeleiding bij het leren toepassen.

Het proces waar je nu in gaat, het proces van ‘opnieuw leren waarnemen’, is van een totaal andere orde dan dat je altijd gedacht hebt. Indien je dit zo leest, dan denk je mogelijk dat dit een heel zwaar proces wordt. Maar dat is het nu juist niet. Het is een heel helder, kort proces, waarin juist alle valse complexiteiten van het oude oplossen.
Het eerste handvat dat je hier aangereikt krijgt, is jouw ‘Verwachtingen Vermogen’.

Indien je nu een nieuw pad in gaat, dan verwacht je automatisch dat dit ‘een goed resultaat op moet leveren’. En het beeld van dit resultaat heeft nu al een bepaalde vorm in jouzelf. Je ziet innerlijk op de 1 of andere manier een lijn voor je, een tijdslijn, of een politieke proces lijn, die je dient te gaan, en aan het eind van die lijn staat de pot met goud: het resultaat dat je wilt.
En ja, dit is het proces dat iedereen vanzelf on-bewust zou gaan gedurende 2015.

Aangezien het nieuwe waar het om gaat, daar totaal niet in ligt, maar het publieke proces wel automatisch massaal die oude kant op dendert, kan je jezelf innerlijk toch in volledige rust houden, door steeds weer de volgende positie in jezelf vast te houden:
  • ‘Ach, als ik nu zelf niets nieuws zou leren, dan zou alles sowieso al gedurende 2015 weer op de oude manier door gaan’.
  • ‘En dus laat ik dit oude proces gewoon gebeuren, buiten mezelf. Dat proces gaat haar oude gangetje toch wel zonder mij. En ondertussen bouw ik nu mijn eigen nieuwe onderscheidend vermogen op en zie ik vanzelf wel waar ik enig moment werkelijk een nieuwe stap ga maken, of alsnog aansluit bij het oude proces’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je bent van harte welkom te reageren op de teksten van mijn blog nadat je je hiervoor aangemeld hebt.

Ik wens je veel leesplezier en inspiratie van de teksten op mijn blog. Op mijn website www.hetbewustepad.nl vind je meer...

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.