zaterdag 5 september 2015

De Nieuwe Aarde Leven

 
De Nieuwe Aarde Leven
Op de Nieuwe Aarde het licht Zijn en reflecteren
Alweer ruim 3 jaar na het 'magische jaar' 2012. Ik merk in mezelf dat het meer en meer van belang is dicht bij mezelf te blijven. Ik ben dankbaar dat ik me vooral vanaf 2008 naar dit 'magische jaar' verdiept heb in illusies, verleidingen, en afleidingen waardoor ik ze nu bijna van een afstand kan ruiken. En nog overvalt een illusie me soms en ga ik er nog weer even in mee. Aan het begin van het eerste kwartaal van 2012 schreef ik het gevoel te hebben dat we in het jaar 2012 verder overstelpt zouden worden met verleidingen en afleidingen. De verleidingen en afleidingen waarin je meegaat, spiegelen de illusies die nog werkzaam zijn in je. 2012 werd voor velen een ontnuchterend jaar doordat nog meer illusies doorgeprikt werden.


Magische Tijd
Dit is een heel magische tijd. Juist vanwege de ontnuchtering. De Nieuwe Aarde komt niet van buiten. De Nieuwe Aarde is een bewuste innerlijke keuze. Slechts deels heeft de Nieuwe Aarde met bewustZijn te maken. Ja natuurlijk maak je jouw keuzes op basis van bewustZijn. Maar bewustZijn doet niets. BewustZijn IS. Het is het besef van de Nieuwe Aarde wat verandering brengt in jou en daardoor in het Nieuwe Samen Leven.

2012 heeft al plaatsgevonden. 2012 is een individueel bewustwordingsproces. Degene die vanuit volwassenbewustzijn Leven, bij diegene is 2012 gerealiseerd. Diegene leeft in het NU, geen verleden meer en de toekomst wordt op geen enkele manier meer gezien. Dat voorspelden de Maya's voor mijn gevoel en juist deze voorspelling is volkomen onjuist uitgelegd.


Nieuwe Aarde
Diegenen in wie 2012 gerealiseerd is, nemen als vanzelf een nieuwe 'positie' in op de Nieuwe Aarde. Er zullen nieuwe technologische ontdekkingen gedaan worden, nieuwe functies ontstaan, nieuwe (veel meer verfijnde) behandelmethoden, nieuwe manieren van samen leven, nieuwe vrij beschikbare ruilmiddelen, nieuwe relatievormen etc. En dit alles is AL zichtbaar.


Het Licht Zijn
Ik ben mijn bewustwordingspad AL gegaan. Mijn wijsheid is beschikbaar ontdaan van de illusies en verstrikkingen. Ik Leef de Nieuwe Aarde AL. Ik heb zelf een vacuüm gecreëerd door los te laten wat mij niet langer diende en ben verder gegaan. Ik ben klaar met het oude. Mijn innerlijke wereld is op 'magische manier' veranderd doordat ik stap voor stap gezet heb in schoonheid. Niet wetend waar de stapjes toe leiden, ga ik verder op mijn pad.

Ik Ben het Licht. Leef het Licht. Ik breng alles vanuit mijzelf aan het Licht. Ik Ben Thuis.


Ik wens jou een welkom Thuis!We Are All Invited and We Are All Connected
We Are the Flower of Life

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je bent van harte welkom te reageren op de teksten van mijn blog nadat je je hiervoor aangemeld hebt.

Ik wens je veel leesplezier en inspiratie van de teksten op mijn blog. Op mijn website www.hetbewustepad.nl vind je meer...

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.